Walk and Eat, Limited Edition-Taste of the North
Lördag den 8 februari bjuder vi in till en smakpromenad där närproducerat står i fokus. På varje stopp kommer du att bjudas på en smakupplevelse med råvaror från Norrbotten och en kort berättelse om producenterna bakom de råvaror som används.
Välkommen till 4 stopp hos 4 krögare i Boden!
795 kronor per person, start klockan 17.00 med något längre stopp på varje ställe.
MENY
DG11
Okonomiyaki
Fermenterad Kimchipannkaka med en Norrbottnisk twist
Vitkål från Norrbotten, morot, ingefära, vitlök, Kimchi, Kinesisk picklad chili, rödlök, Okonomiyakisas, Kewpie majonnäs från lokala ägg, koriander, rostade sesamfrön.
BODENSIA
Röding med ljummad glace på lingon, betor & ostron, örter och pommes pilée.
BRYGGMÄSTARN
Sotad älgcarpaccio från Norrbotten med havtorn, västerbottenscreme och Gahkku
M/S BRÄNNA
Gravad renstek serverat med friterat tunnbröd, hjortronchutney, knippemorot toppad med löjrom & skivad rödlök och ostcrème.
Det finns ett begränsat antal biljetter så se till att vara ute i god tid.